duminică, 16 septembrie 2012

Pizza cu branza germana


    Ai nevoie de : 1 ardei verde, salam uscat (8 felii), 200 g emmentaler, ketchup, 500 g faina, 1/2 drojdie, 1 lingura cu varf de sare, 2 linguri ulei de masline, busuioc, oregano, sare, piper, vegeta, apa, masline (5 bucati), 1 ceapa, usturoi.

     Cum procedezi :
Pasul 1 : Pune drojdia intr-un pahar mic de apa calduta
Pasul 2 : Intr-un bol pune faina pe care o amesteci cu sarea.
Pasul 3 : Adauga apa cu drojdia peste faina
Pasul 4 : Framanti bine.
Pasul 5 : Pune peste aluat 2 linguri de ulei de masline si framanta din nou
Pasul 6 : Lasa aluatul undeva la cald.
Pasul 7 : Se face un sos pentru pizza in felul urmator: taie ceapa si usturoiul care se prajesc in putin ulei de masline, toarna peste ketchup, putina apa, sare, piper, oregano si vegeta. Dupa ce sosul s-a ingrosat , strecoara printr-o sita si lasa sosul la racit
Pasul 8 : Taie intre timp felii subtiri salamul, ardeiul verde si rade emmentaler.
Pasul 9 : Unge o tepsie rotunda cu ulei si tapeteaza cu faina; pune aluatul in tepsie.
Pasul 10 : Pune sos de pizza peste aluat mai apoi pune legumele, salamul, emmentalerul ras si maslinele.
Pasul 11 :Pune pizza la cuptor pentru 20 min.

     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu