miercuri, 29 august 2012

Fasole cu afumatura


     Ai nevoie de : 0.5 kg boabe de fasole, 2 morcovi, 1 telina, 1 patrunjel, 1 ceapa, carne afumata, o cana de bulion, sare, piper, paprika, 1 lg faina.

     Cum procedezi :
     Pasul 1 : Lasa boabele de fasole in apa cateva ore pentru a fierbe mai usor.
     Pasul 2 : Taie marunt ceapa, morcovul, telina si radacina de patrunjel.
     Pasul 3 : Fasolea se fierbe pana cand este moale.
     Pasul 4 : Cand fasolea este apropae fiarta se adauga morcovul, telina si patrunjelul.
     Pasul 5 : Carnea afumata trebuie maruntita pentru a fierbe cat mai usor, mai apoi se adauga la fiert.
     Pasul 6 : Dupa jumatate de ora de fiert, se face un rantas cu ulei, 1 lingura de faina, ceapa si o lingura de paprika iute.
     Pasul 7 : Se adauga bulionul.
     Pasul 8 : Dupa 5 minute de fiert fasolea e gata.


   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu