duminică, 16 septembrie 2012

Chapatti si porc thai


     Ai nevoie de : 1 pahar faina integrala, ½ lingurita de sare, 1½ pahar de apa, 2 linguri de unt topit sau ulei, o bucata carne de porc, piper, lamaie, patrunjel, sos soia.

     Cum procedezi :     

  • Se amesteca faina, sarea si apa;
  • Se imparte aluatul in patru bucati egale si se formeaza bilute care se intind apoi cu facaletul;
  • Se incinge o tigaie si se pun in ea capati, se coace pe o parte pana apar niste basici si isi schimba culoare, apoi se intoarce pe cealalta parte;
  • Se unge cu unt sau ulei, se aseaza una peste cealalta pentru a le mentine calde.
  • Carnea se taie felii, se marineaza in sos soia si se prajeste.
  • Lipiile se mananca cu sos si carne de porc, impreuna cu lamaie si patrunjel.
 
     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu